ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΠΕΣΤΟ ΔΥΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ
Είμαστε οπαδοί του ιταλικού πέστο! Έτσι αυτοσχεδιάσαμε για μια ακόμα φορά, φτιάχνοντας πέστο με δυόσμο, φιστίκια κάσιους και μυζήθρα! Το …
Είμαστε οπαδοί του ιταλικού πέστο! Έτσι αυτοσχεδιάσαμε για μια ακόμα φορά, φτιάχνοντας πέστο με δυόσμο, φιστίκια κάσιους και μυζήθρα! Το …
Ένα πανάρισμα με διαφορετικά υλικά και διαφορετικό ψήσιμο. Υλικά: 500 γρ. φιλέτο γαλοπούλας χωρίς πέτσα 1/2 φλ. αλεύρι 1/2 φλ. κεφαλοτύρι ή μυζήθρα τριμμένη 1 …
Η συνταγή αυτή προέρχεται από τα Δωδεκάνησα και γίνετε εξίσου ωραία με κοφτό μακαρονάκι και πένες. Υλικά 500 γρ. αχιβάδα …
Υλικά Ντομάτες 2 τεμ μέτριες Πιπεριές Φλωρίνης 2 τεμ Τυρί κίτρινο 5 φέτες κομμένες σε λωρίδες Φέτα 3 κουταλιές της …
Η αγαπημένη μας μακαρονάδα, σήμερα γίνεται με κεφτεδάκια! Κεφτεδάκια έχουμε φτιάξει σε διάφορες μορφές κατά καιρούς, αλλά η συγκεκριμένη συνταγή …
Κόκορας κρασάτος με μακαρόνια, μόνο στο άκουσμα φαντάζομαι κυριακάτικο τραπέζι στρωμένο με λευκό τραπεζομάντηλο τριγυρισμένο από όλη την οικογένεια με …
Το κοκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια είναι κλασσικό μαμαδίστικο φαγητό . Θυμάμαι η μαμά μου να μας το φτιάχνει Κυριακή μεσημέρι …
Μεζεδάκι για μπύρα, για ούζο, για κρασί, για αναψυκτικό, για λιγούρα, για..για…για… Πιάτο ολοκληρωμένο χωρίς μπελά παρόλο που δεν του …
Τα μανιτάρια μαγειρεύονται αποκλειστικά στο φούρνο και καλύπτονται με αφράτη μπεσαμέλ, για να γίνουν είτε ορεκτικό, είτε κύριο γεύμα.