Τσουχτή (Μανιάτικη μακαρονάδα)
Υλικά (για 4 άτομα) 500 γραμμάρια σπαγγέτι Νο5 ή Νο6 120 γραμμάρια μυζήθρα ξηρή 80 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί 4 αυγά τηγανητά …
Υλικά (για 4 άτομα) 500 γραμμάρια σπαγγέτι Νο5 ή Νο6 120 γραμμάρια μυζήθρα ξηρή 80 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί 4 αυγά τηγανητά …
Νόστιμη πλούσια πίτα για το τραπέζι της Κυριακής ή της γιορτής.
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ1 μικρή στρόγγυλη μυζήθρα ανάλατη ( 550-650 γρ. )1 αβγό2 βανίλιες1/2 κ. γλ. κανέλα (προαιρετικά)1/2 κιλό φύλλο κρούστας125 γρ. …
Η τσουχτή είναι μια μακαρονάδα με μυζήθρα ξερή, καβουρντισμένη σε βούτυρο και ένα αυγό τηγανητό πάνω της. Φτωχό φαγητό σε …
Υλικά – 1 πακέτο φύλλο για πίττες – 200 γρ. φρέσκο βούτυρο λιωμένο – 4 αυγά – 400 γρ. γάλα …
Ένα εμφανίσιμο ρολό για τον μπουφέ σας. 1/2 κιλό μαγειρεμένο κιμά (όπως των μακαρονιών) 3 αυγά 1/2-1 φλυτζάνι τριμμένο τυρί …
Η συνταγή αυτή προέρχεται από τα Δωδεκάνησα και γίνετε εξίσου ωραία με κοφτό μακαρονάκι και πένες. Υλικά 500 γρ. αχιβάδα …
Υλικά συνταγής 2 φύλλα σφολιάτας 2 κ.σ. σουσάμι για πασπάλισμα λίγη μαργαρίνη για επάλειψη για τη γέμιση 1 κιλό κρέας …
Υλικά συνταγής 4 στήθη κοτόπουλου 4 φέτες χοιρομέρι 4 κουταλιές σούπας αναρή (μυζήθρα) ανάλατη αραβοσιτέλαιο αλάτι, πιπέρι, αλεύρι Για τη …
Η Μυρσίνη Λαμπράκη μάς προτείνει μια υπέροχη συνταγή για ένα αγαπημένο ελληνικό γλύκισμα την μπουγάτσα. ΥΛΙΚΑ Για 12 άτομα 1 …