Μαγειρίτσα με Κοτόπουλο
Η μαγειρίτσα είναι το αγαπημένο μου φαγητό του Πάσχα, σε όλες τις παραλλαγές της. Το τέμπο είναι σταθερό, κάθε χρόνο: …
Η μαγειρίτσα είναι το αγαπημένο μου φαγητό του Πάσχα, σε όλες τις παραλλαγές της. Το τέμπο είναι σταθερό, κάθε χρόνο: …
Με τη γεύση του παραδοσιακού φρικασέ πιο ελαφρύ και πολύ πολύ νόστιμο!
2½ κιλά κατσίκι, 1 ολόκληρο στήθος μαζί με ένα κομμάτι από την κοιλιά του (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας) 250 …
1 καλαμάρι 100 γρ. ρύζι αρμπόριο 200 γρ. σπανάκι 200 ml ζωμό λαχανικών 1 ματσ. άνηθο 1 ματσ. μάραθο …
Υλικά της συνταγής μας 1 κιλό σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο σε φύλλα 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα 1/2 ματσάκι άνηθο 1/2 ματσάκι …
4 καθαρισμένες σουπιές 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους, χοντροκομμένα 1 κιλό …
500 γρ. χόρτα εποχής σπανάκι, καυκαλίθρες, μυρώνια 1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1/3 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο ¼ …
Από την Chef Καρολίνα Δωρήτη Ημέρα προβολής 17/12/13 ΥΛΙΚΑ 1 ματσ. ραδίκια 1 ματσ. καυκαλήθρες 1 ματσ. μυρώνια 1 ματσ. …
Εύκολο και σχετικά οικονομικό φαγητό. Πεντανόστιμο όμως!!! Διαφέρει λίγο από το κλασσικό φρικασέ. Αντί για μαρούλι, προσθέτουμε σέσκουλα και σπανάκι. …
Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ετοιμάζει μια νοστιμότατη οσπριοσαλάτα που γίνεται χορταστικότατο γεύμα με λίγο ψωμί. Υλικά Για τη σαλάτα 500 γρ. …