Μαγειρίτσα με μανιτάρια: vegetarian και πεντανόστιμη
Όλο το μεσημέρι του Σαββάτου, η κουζίνα μυρίζει ξύδι. Το περιεχόμενο στα διάφορα μπολ και τις λεκανίτσες θυμίζουν ταινία τρόμου. …
Όλο το μεσημέρι του Σαββάτου, η κουζίνα μυρίζει ξύδι. Το περιεχόμενο στα διάφορα μπολ και τις λεκανίτσες θυμίζουν ταινία τρόμου. …
Η μαγειρίτσα είναι το αγαπημένο μου φαγητό του Πάσχα, σε όλες τις παραλλαγές της. Το τέμπο είναι σταθερό, κάθε χρόνο: …
Με τη γεύση του παραδοσιακού φρικασέ πιο ελαφρύ και πολύ πολύ νόστιμο!
1 κιλό φρέσκος σολομός, καλά καθαρισμένος 2 τμχ. φρέσκο κρεμμυδάκι, μόνο το πράσινο μέρος 150γρ. φασολάκια ψιλά, βρασμένα και ψιλοκομμένα …
Για το Κυριακάτικο τραπέζι προτείνουμε μια παραδοσιακή συνταγή που μας έρχεται από την Αράχωβα.Υλικά8 μπουτάκια κοτόπουλου ξεκοκκαλισμένα2 κουταλιές σούπας καυκαλίδα …
Από την Chef Καρολίνα Δωρήτη Ημέρα προβολής 17/12/13 ΥΛΙΚΑ 1 ματσ. ραδίκια 1 ματσ. καυκαλήθρες 1 ματσ. μυρώνια 1 ματσ. …
Μαρουντολμαδάκια με κιμά, σταρένιο τραχανά, διάφορα μυρωδικά και αρωματική σάλτσα αβγολέμονο στη γάστρα. Υπέροχο φαγητό και το χειμώνα και την …