Φύλλα αγκινάρας ντολμά, δηλαδή γεμιστά
Σε επίσημη πρώτη παρουσίαση ένα νέο πιάτο, φύλλα αγκινάρας ντολμά, που φτιάχνεται με τα φύλλα του καρπού της αγκινάρας που …
Σε επίσημη πρώτη παρουσίαση ένα νέο πιάτο, φύλλα αγκινάρας ντολμά, που φτιάχνεται με τα φύλλα του καρπού της αγκινάρας που …
Μία συνταγή αφιερωμένη στο «παρεξηγημένο» κουνουπίδι! Αυτή η συνταγή θα σας δείξει πώς μπορείτε ένα λαχανικό να το μετατρέψετε σε …
Ακόμη μία συνταγή με μελιτζάνες, πολύ αγαπημένη, από αυτές που παρ’ όλο φτιάχνω συχνά, δεν έτυχε να την καταγράψω και …
40-50 χοντρούς χοχλιούς 2 κουταλιές της σούπας ανθό αλατιού (θαλασσινό ακατέργαστο αλάτι, αν δεν έχετε από το κανονικό) ελαιόλαδο 1 …
Ένα από τα φαγητά που θεωρούνται “μπελαλίδικα” που όμως, αν είναι πετυχημένα, μπορούν να είναι α-πε-ρί-γρα-πτης νοστιμιάς!!! Και μπορεί η …
Ένα φαγητό εξαιρετικό που έχει όμως φανατικούς εχθρούς αλλά και φίλους. Είναι νηστίσιμο και φαγητό της παρέας, γιατί ως συνήθως …
Απίθανοι παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με κιμά!
Τα χόρτα του μπαξέ γιαχνιστά, ένα καταπληκτικό φαγητό που όλη του η νοστιμιά κρύβεται στην απλότητα και την φρεσκάδα των …
της αγαπημένης μου θείας.. Υλικά: 6 μελιτζάνες 3 μεγάλα κρεμμύδια (ξερά) 4 σκελίδες σκόρδο 4 ντομάτες 1 ματσάκι μαϊντανό 1 …
Γεμιστά, αυτό το εκπληκτικό παραδοσιακό ελληνικό πιάτο με ντομάτες και πιπεριές ψημένες στο φούρνο. Η γέμισή τους μπορεί να είναι …
Ειναι αδιανοητο να περασει το καλοκαιρι χωρις να απολαυσουμε εναν ωραιο μουσακα! Ειναι μπελαλιδικος, με την ζεστη το να τηγανιζεις …
Τα γεμιστά είναι από τα πολύ αγαπημένα μας καλοκαιρινά φαγητά, όπως και των περισσοτέρων Ελλήνων φαντάζομαι… Επειδή όμως μου αρέσει …