Omurice
cookpad.com
Γιαπωνέζικη σύγχρονη “εφεύρεση” εμπνευσμένη από τη δυτική κουζίνα – κάτι σαν…ομελέτα γεμιστή – την οποία μου έδωσε η φίλη μου …
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη …
Σουτζουκάκια φούρνου (της Μίκας) Υλικά 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 5 φέτες χθεσινό ψωμί μουλιασμένο και στυμμένο 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο 5 …
Μια αυτοκρατορική συνταγή από το μακρινό Königsberg.
Υλικά 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 300 γρ. χοιρινό κιμά 1 μεγάλο αυγό 50 γρ. τριμμένη φρυγανιά 75 γρ. τριμμένη παρμεζάνα …
Υλικά 1 μικρό κρεμμύδι 1/2 καρότο 1/2 κλωνάρι σέλινο 45 ml ελαιόλαδο 250 γρ. χοιρινό χωρίς κόκαλα κομμένο σε κύβους …