Η ΤΑΛΙΆΤΑ
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Για την ταλιάτα λοιπον, χρησιμοποιείται συγκεκριμένο είδος μοσχαρίσιου κρέατος, που είναι το κόντρα-φιλέτο.Αυτού του είδους το κρέας είναι κατά κύριο …
Υλικά 7-8 φύλλα μαρουλιού χοντροκομμένα 7-8 φύλλα ρόκας κομμένα στην μέση 4-5 ντομάτακια κομμένα στην μέση 1/4 ξινόμηλο κομμένος σε …
400 γρ. πένες 6 ώριμα ντοματάκια, ξεφλουδισμένα, χωρίς σπόρους και κομμένα σε κύβους 300 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους 150 …
Από τον Chef Γιάννη Μανίκη…