Λινγκουίνι με γαρίδες και θράψαλα
Ένα πιάτο γεμάτο αρώματα. Θαλασσινά και ζυμαρικά βαπτισμένα σε μια υπέροχη σάλτσα φέτας με διακριτικό άρωμα ούζου. Σε περιόδους νηστείας …
Ένα πιάτο γεμάτο αρώματα. Θαλασσινά και ζυμαρικά βαπτισμένα σε μια υπέροχη σάλτσα φέτας με διακριτικό άρωμα ούζου. Σε περιόδους νηστείας …
Θα ξαναπώ ότι το πιο αγαπημένο μου λαδερό, είναι τα φρέσκα φασολάκια.Τα φασολάκια θέλουν από δίπλα την φετούλα τους, μην …
Πρόκειται για μια σαλάτα που θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω απόλυτα δημιουργική μια και αφήνει χώρο στη φαντασία μας ως …
Υλικά 2 1/2 κιλά μελιτζάνες 1 κιλό ώριμες ντομάτες ή 1 κουτί ντοματάκια 3/4 κιλού φέτα Ρίγανη 3 σκελίδες σκόρδο …
Το εξαιρετικό αυτό θαλασσινό, δίνει την κορυφαία γεύση του σε κάθε μας μπουκιά. Μία γεύση με φινέτσα και άρωμα βυθού.
100 γρ. τόνος από κονσέρβα με λάδι στραγγισμένος 1 κονσέρβα γαριδούλες κοκτέιλ στραγγισμένες 2 φλιτζ. ντοματάκια κομμένα στη μέση ή …
Υλικά: Για τη ζύμη: 3 αυγά 3/4 του κιλού χλιαρό γάλα πλήρες 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο (και χλιαρό) 1 …
Το κριθαράκι αποτελεί μια νοστιμότατη βάση για ένα αυθεντικά ελληνικό συνδυασμό γαρίδας, ντομάτας και φέτας. Σερβίρεται και ωε παράπλευρο πιάτο, …
Υλικά 500 γρ. πένες ή άλλο μικρόσχημο ζυμαρικό της αρεσκείας μας 400 γρ. ολόκληρα αποφλοιωμένα ντοματάκια (μαζί με το χυμό …
Το πιο νόστιμο κοντοσούβλι είναι αυτό που θα φτιάξουμε μόνοι μας και μάλιστα στο γκριλ του
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49” 17/01/2013, ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ, ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ