Χοιρινό Ραγού με Βίδες & Σάλτσα Μπεσαμέλ
www.kitchenstori.es
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη …
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη …
Ευωδιαστά κεφτεδάκια με ιταλικές νότες!
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ … 1 κιλό χοιρινή πλάτη χωρίς το κόκκαλο Τη ΣΩΤΑΡΕΤΕ σε μία κουταλιά ελαιόλαδο για 5 λεπτά από κάθε …
Πρόκειται για μια παραλλαγή
Δεν είμαστε και πολύ του κρέατος όπως έχω ξαναπεί και θέλω όταν το φτιάχνω, να είναι διαφορετικό και νόστιμο για …
H φίλη μου Εύη Φέτση μου έκανε την τιμή να με φιλοξενήσει στη στήλη της BLOGGER PROFILE στο εξαιρετικό Food
ΥΛΙΚΑ//Φασολια:½ κιλο φασολια ξερα.3-4 κλαρακια σελινο ψιλοκομμενα 2 καροτα κομμενα ροδελες1 ξερο κρεμμυδι ψιλοκομμενο.½ φλυτζανι ελαιόλαδο 4-5 κοκους μπαχαρι ½ …