Χοιρινό με άγρια χόρτα αυγολέμονο
Μπορεί να είναι ένα κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό αλλά σίγουρα είναι και ταυτισμένο με την παράδοση των φαγητών της Πρωτοχρονιάς για …
Μπορεί να είναι ένα κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό αλλά σίγουρα είναι και ταυτισμένο με την παράδοση των φαγητών της Πρωτοχρονιάς για …
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη …
Ευωδιαστά κεφτεδάκια με ιταλικές νότες!
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ … 1 κιλό χοιρινή πλάτη χωρίς το κόκκαλο Τη ΣΩΤΑΡΕΤΕ σε μία κουταλιά ελαιόλαδο για 5 λεπτά από κάθε …
Υλικά 1 μικρό κρεμμύδι 1/2 καρότο 1/2 κλωνάρι σέλινο 45 ml ελαιόλαδο 250 γρ. χοιρινό χωρίς κόκαλα κομμένο σε κύβους …
Πρόκειται για μια παραλλαγή
Δεν είμαστε και πολύ του κρέατος όπως έχω ξαναπεί και θέλω όταν το φτιάχνω, να είναι διαφορετικό και νόστιμο για …
Μια νόστιμη και εύκολη συνταγή για χοιρινό με μια δόση λαχανικών. Εναλλακτική πρόταση είναι να προσθέσουμε λάχανο!
H φίλη μου Εύη Φέτση μου έκανε την τιμή να με φιλοξενήσει στη στήλη της BLOGGER PROFILE στο εξαιρετικό Food
ΥΛΙΚΑ//Φασολια:½ κιλο φασολια ξερα.3-4 κλαρακια σελινο ψιλοκομμενα 2 καροτα κομμενα ροδελες1 ξερο κρεμμυδι ψιλοκομμενο.½ φλυτζανι ελαιόλαδο 4-5 κοκους μπαχαρι ½ …
Η γεύση και η μυρωδιά του μάραθου είναι συνδεδεμένη με μερικά από τα πιο παραδοσιακά φαγητά της Κρήτης. Έχω ξαναπεί …