ΠΕΡΚΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΕΛΙΕΣ & ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
500 ΓΡ. ΠΕΡΚΑ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ 200 ΓΡ. ΕΛΙΕΣ ΡΟΔΕΛΑ 4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ ½ ΜΑΤΣ. …
500 ΓΡ. ΠΕΡΚΑ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ 200 ΓΡ. ΕΛΙΕΣ ΡΟΔΕΛΑ 4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ ½ ΜΑΤΣ. …
Υλικά συνταγής 4 φιλέτα σολομού 300ml λευκό κρασί 500γρ. ντομάτες ώριμες κομμένες σε φέτες 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 …
2 ψάρια φαγκριά 500- 600 γρ. το καθένα 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 4 κουταλιές ελιές σε …
2 φιλέτα μπακαλιάρου 4 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι Bιολογικό Kalamata Papadimitriou 4 κ.σ. μέλι 2 φινόκιο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 3 φρέσκα …
Απίστευτα γευστικό και μεσογειακό, με ελιές, ντοματίνια, κρεμμύδι, κρασί και πολλά άλλα που δίνουν στο ψάρι μια διαφορετική γεύση. Με …
Εύκολο, γρήγορο με απλά υλικά. Μπορεί να τα έχουμε κάνει πολλές φορές μεμωνομένα αλλά δείτε τα και ως συνδυασμό.
Yλικά 2 φιλέτα από λαβράκι 2 κουταλιές πάστα ελιάς σπανάκι ρόκα 4-5 ντοματίνια 1 φρέσκο κρεμμυδάκι άνηθο Ελαιόλαδο λευκό κρασί …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12” 27/11/2012 17:00. ΑΡΑΚΑΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙ , ΠΑΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ
Οι σαρδέλες, που θεωρούνται λιπαρά ψάρια και μας παρέχουν τα γνωστά και πολλαπλώς χρήσιμα Ω3, μαγειρεύονται συχνά στις μεσογειακές κουζίνες …