πάστα πριμαβέρα – τα διάσημα ζυμαρικά της άνοιξης
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
υλικά για τη σάλτσα romesco 370γρ ντοματίνια 100γρ αμύγδαλα λευκά 100γρ ψίχα από ξερό ψωμί κομμένο σε κύβους 2 σκελίδες …
Το πιο διάσημο Ισπανικό πιάτο στην χορτοφαγική εκδοχή του! της Βίκυς Χριστοπούλου
600 γρ. πράσο κ/ψ 500 γρ. πατάτα τριμμένη 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα 1 ζελεδάκι λαχανικών 3 σκελίδες σκόρδο 10 γρ. …
Για κάθε μερίδα χρειαζόμαστε 10 ντοματίνια Ελαιόλαδο Αλατοπίπερο Ζάχαρη Σκόρδο σε σκόνη ή 1 σκελίδα πολτοποιημένη 2-3 κουταλιές βρασμένο αρακά …
Μια ξεχωριστή και γευστικότατη ιδέα! Υλικά: Ντοματίνια τσέρι – 1/2 κιλό Μπακαλιάρος φιλέτο ξαλμυρισμένος – 5 φιλέτα Αρακάς – 1 …
Από τον Chef Δημήτρη Κοντόπουλο ,80 γρ. φιλέτο σαρδέλα & γαύρο 50 ml ελαιόλαδο Θυμάρι, δυόσμο, φρέσκια ρίγανη 1 σκελ. …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12” 27/11/2012 17:00. ΑΡΑΚΑΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙ , ΠΑΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ
Τι χρειαζόμαστε: πάστα τύπου ριγκατόνι 1 κολοκυθάκι 4-5 ντοματίνια 3-4 μανιτάρια 1 κονσέρβα ντομάτες τύπου “Roma” ρίγανη αλάτι πιπέρι 1 …