Galette με κρεμμύδια ελιές και ντοματίνια
Galette είναι ένα είδος τάρτας ανοιχτής η οποία δεν είναι απαραίτητο να ψηθεί σε ταρτιέρα, μπορούμε να την ψήσουμε πάνω …
Galette είναι ένα είδος τάρτας ανοιχτής η οποία δεν είναι απαραίτητο να ψηθεί σε ταρτιέρα, μπορούμε να την ψήσουμε πάνω …
Φοκάτσα μπαρέζε, δηλαδή φοκάτσα από το Μπάρι, ίσως το πιό ονομαστό street food της Απουλίας (Puglia). Η φοκάτσα του Μπάρι, …
Υλικά της συνταγής μας Για τη ζύμη 1 φαρίνα απ αλεύρι 500 γρ. 1 κούπα γάλα χλιαρό 1/2 κούπα νερό …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. γάλα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. …
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 300ΓΡ.ΑΛΕΥΡΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΦΛ.ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ 1 ΦΑΚΑΛΑΚΙ ΜΑΓΙΑ 1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ ΛΙΓΟ ΖΑΧΑΡΗ 3 Κ.Σ. …
ΥΛΙΚΑ 2 κουπες αλευρι για ολες τις χρησεις 1 κουπα νερο χλιαρο 1 ξερη μαγια 1 κουτ γλυκ κοφτο 1 …
ΥΛΙΚΑ 2 κουπες αλευρι για ολες τις χρησεις 1 κουπα νερο χλιαρο 1 ξερη μαγια 1 κουτ γλυκ κοφτο 1κουτ …
Υλικά Για τη σαλάτα σουβλάκι12 οδοντογλυφίδες–sticks για κοκτέιλ12 κυβάκια φέτα σε μέγεθος καρυδιού12 ντοματίνια τσέρι12 ελιές χωρίς κουκούτσι12 φύλλα βασιλικού …