ΤΙΈΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΛΊΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
Γιά την συνταγή είχαμε μιλήσει πολύ αναλυτικά εδώ και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το επαναλάβουμε. Απλά να θυμίσουμε …
Γιά την συνταγή είχαμε μιλήσει πολύ αναλυτικά εδώ και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το επαναλάβουμε. Απλά να θυμίσουμε …
200γρ ρύζι 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο 200γρ σπανάκι κατεψυγμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 500γρ γαρίδες κατεψυγμένες και καθαρισμένες 2 κουταλιές άνηθο …
4 χοιρινά μπριζολάκια 1 κύβο βοδινού 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο σπασμένη λίγο φρέσκο θυμάρι, δεντρολίβανο ,ρίγανη φρεσκοτριμμένο πιπέρι …
Το πιο διάσημο Ισπανικό πιάτο στην χορτοφαγική εκδοχή του! της Βίκυς Χριστοπούλου
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 150 γρ.ρυζι μια χουφτα αναμεικτα κατεψυγμενα λαχανικα σε σακουλακι καροτο καλαμπικι πιπερια φασολακι μισο φρεσκο κολοκυθακι τριμμενο 1 κυβο …
Η σαλάτα αυτή θα σας ενθουσιάσει τόσο με την γεύση της, όσο και με την εμφάνισή της. Μπορεί να σταθεί …
Αγαπημένοι Λαχανοντολμάδες για τους λαούς της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, της Ρωσίας, των Βαλκανικών Χωρών, της Μέσης Ανατολής, αλλά και …
Πολύ εύκολη και πραγματικά νόστιμη συνταγή από το βιβλίο συνταγών του LIDL.
Υλικά συνταγής 250γρ. μιξ δημητριακών (σκληρό σιτάρι, κριθάρι, μακρύκκοκο ρύζι κόκκινο (ή καστανό) (225γρ.) και φακές κόκκινες (25γρ.)) 100γρ. μανιτάρια …