Μοσχαράκι καπαμά
www.cooklos.gr
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες(νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 2 κ.σ. αλεύρι 125ml λευκό κρασί 1 …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες(νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 2 κ.σ. αλεύρι 125ml λευκό κρασί 1 …
Ένα υπέροχο, παραδοσιακό πιάτο για μερακλήδες που το κάνει ξεχωριστό το εξαιρετικής ποιότητας κρέας του κουνελιού. Η προετοιμασία του απαιτεί …
Ένα εξαιρετικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας, που φέρνει το όνομα αυτού του Γάλλου “ευεργέτη” μας (και μην απορείτε που τον …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες ή κόκορα 1 φλιτζάνι λάδι, 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 3-4 σκελίδες σκόρδο, 4-5 ώριμες …
Η πατσιτσάδα είναι απλό φαγάκι που μόνο με την προσθήκη της κανέλας και του γαρύφαλλου σου δίνει την ιδιαίτερη γεύση …