Νηστίσιμη μαγειρίτσα
Καλημερούδια και χρόνια πολλά, αγαπημένοι/ες μου! Χριστός Ανέστη! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα τις άγιες τούτες μέρες. Εμείς δεν πολυκαταλάβαμε Πάσχα, …
Καλημερούδια και χρόνια πολλά, αγαπημένοι/ες μου! Χριστός Ανέστη! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα τις άγιες τούτες μέρες. Εμείς δεν πολυκαταλάβαμε Πάσχα, …
1½ κιλό μοσχάρι κατά προτίμηση ελιά 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 …
Το επόμενό μου πλάνο ήταν να φτιάξω ένα κοκκινιστό μοσχάρι πιο ιδιαίτερο που να ταιριάζει σε ένα γιορτινό δείπνο. Τα …
600 γρ. μοσχάρι (μπριζόλα) 600 γρ. χοιρινό (λαιμό ή κόντρα χοιρινή) 3 μπουτάκια κοτόπουλου 1 κρεμμύδι 2 πράσα (το άσπρο …
Αρνάκι μυροδάτο και γευστικότατο. Μία δικιά μου συνταγή που θα την λατρέψετε. Υλικά: 1 1/2 κιλό αρνάκι ψαχνό, (μπούτι ή …
Υλικά 25 γρ. βούτυρο 3 σκελίδες σκόρδο 225 γρ. πράσα κομμένα 350 γρ. ψαχνό μαλακό μοσχάρι Από 1 πράσινη, κόκκινη, …
Μια νόστιμη και μυρωδάτη συνταγή για να φτιάξουμε κάπως διαφορετικά το αρνάκι μας!
Το soğan kebabi ειναι παραδοσιακη σπεσιαλιτε της επαρχιας (και της πολης) Gaziandep, που βρισκεται στην νοτιο-ανατολικη Τουρκια. Προκεται για κρεμμυδια …