Γίγαντες φούρνου
Μια παραδοσιακή συνταγή για τους πιο νόστιμους γίγαντες στο φούρνο!! Αν θέλουμε τηγανίζουμε ελαφρά χοντρές ροδέλες χωριάτικου λουκάνικου και προσθέτουμε …
Μια παραδοσιακή συνταγή για τους πιο νόστιμους γίγαντες στο φούρνο!! Αν θέλουμε τηγανίζουμε ελαφρά χοντρές ροδέλες χωριάτικου λουκάνικου και προσθέτουμε …
υλικά 150ml ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά (200γρ) 2 σκελίδες σκόρδο 2 μέτρια καρότα 2 κοτσάνια σέλερι 1 γλυκοπατάτα άσπρη (360γρ) …
All time classic! Αξεπέραστο πιάτο της Ελληνικής κουζίνας (οι παλιοί το λέγανε συνήθως «γίγαντες πλακί»), που απαιτεί οπωσδήποτε καλή πρώτη ύλη: …
Συνδυάσαμε το ρολό με πράσινη σαλάτα, πουρέ με γάλα σόγιας και διατροφική μαγιά, και mushroom gravy με αλεύρι ολικής. Είναι …
500 γρ. φακές Εγγλουβής (Λευκάδα) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκ. σκόρδο 1 καρότο τριμμένο 1 κ.σ. …
Η σημερινή πρόταση φτιάχτηκε πολύ δειλά και με το φόβο ότι θα μου μείνει η κατσαρόλα να την κοιτώ και …
Πως μπορεί να αγνοούμε τέτοια νόστιμα πιάτα; Από όταν είχα διαβάσει για τις κόκκινες πιπεριές, πίστευα ότι η διαφορά τους …
Όλο το μυστικό για να πετύχει αυτό το φαγητό είναι τα μπαρμπουνοφάσουλα να είναι φρέσκα! Γι’ αυτό το λόγο φροντίστε …
Υλικά 1/2 κιλό φακές 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 μέτρια καρότα 3 ώριμες ντομάτες και μια κουταλία ντοματοπελτέ 2/3 της …
Όπως έγραψα στην προηγούμενη ανάρτηση φεύγοντας από το Delipotia είχα μαζί μου ένα σακουλάκι κόκκινες φακές και την επομένη είχα …