Κιμαδόπιτα σε στεφάνι
Εδώ και μερικά χρόνια έχω καθιερώσει κάθε πρωτομαγιά να φτιάχνω ένα εορταστικό φαγητό με μορφή στεφανιού. Αν ακολουθήσετε αυτόν τον …
Εδώ και μερικά χρόνια έχω καθιερώσει κάθε πρωτομαγιά να φτιάχνω ένα εορταστικό φαγητό με μορφή στεφανιού. Αν ακολουθήσετε αυτόν τον …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Η πίτα φυσικά μπορεί να γίνει και για τον υπόλοιπο χρόνο!
Υλικά (για ζύμη) 1 κιλό αλεύρι ειδικό για πίτες 3 κουτ. σούπας ηλιέλαιο 3 κουτ. σούπας ξύδι 350 ml χλιαρό …
Πιθανόν η νοστιμότερη πίτα που υπάρχει. Φτιάξτε τη και δοκιμάστε τον υπέροχο συνδυασμό κιμά και πράσου. Μάλιστα με το χωριάτικο …
500gr ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ 500gr ΚΙΜΑ ΧΟΙΡΙΝΟ 1 ΦΛΙΤΖ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ…
Μια νοστιμότατη και ασυνήθιστη πατατόπιτα.
Μια αλλιώτικη πίτα από αυτές που έχουμε συνηθίσει… αξίζει όμως να την δοκιμάσουμε!!!! Υλικά για 4-5 άτομα 750γρ κιμά ανάμεικτο …