Αγριογούρουνο στιφάδο με πουρέ πατάτας
Υλικά (για 5-6 άτομα)1,5 kg αγριογούρουνο σπάλα κομμένο σε κύβους (σε θερμοκρασία δωματίου)300 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon ή portobello κομμένα …
Υλικά (για 5-6 άτομα)1,5 kg αγριογούρουνο σπάλα κομμένο σε κύβους (σε θερμοκρασία δωματίου)300 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon ή portobello κομμένα …
Θα φτιάξουμε ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο στη χορτοφαγική του έκδοση. Σπετσοφάι! Βασικό υλικό οι πιπεριές (κάποτε κ μελιτζάνες) με τα …
Σήμερα θα φτιάξουμε λαχαναντολμάδες (γιαπράκια) όπως δεν τους έχετε ξαναδεί! Η διαφορετικότητα τους βρίσκεται στη διαφορετική γέμιση, καθώς αντί για …
Υλικά συνταγής 500γρ. μανιτάρια αγάρικα 2-3 μανιτάρια portobello 1 σκελίδα σκόρδο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. πελτές ντομάτας 2 πιπεριές …
Κοτόπουλο, Σέλινο, Καρότο, Κρεμμύδι ξερό, Ντομάτα, Πελτές ντομάτας, Ελαιόλαδο, Θυμάρι, Ρίγανη, Αλάτι, Πιπέρι
Μια νόστιμη συνταγή για να φτιάξουμε το κοτόπουλό μας κοκκινιστό με μανιτάρια!
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) Για τα μανιτάρια: 1 ½ κ. μανιτάρια πορτομπέλο