Πέστροφες τηγανητές με βούτυρο σερβιρισμένες με αμύγδαλα
Η υπέρβαση του τηγανητού ψαριού στο σπίτι μας είναι αυτή της τηγανητής πέστροφας όχι συχνά βέβαια, ευτυχώς δεν τις βρίσκω …
Η υπέρβαση του τηγανητού ψαριού στο σπίτι μας είναι αυτή της τηγανητής πέστροφας όχι συχνά βέβαια, ευτυχώς δεν τις βρίσκω …
Οι σαρδέλες μπεκαφίκο (sarde a beccafico), είναι ένα από τα πιό χαρακτηριστικά πιάτα της σιτσιλιάνικης κουζίνας. Με βασικό υλικό ένα …
8 φιλέτα τσιπούρας (ή άλλο φιλέτο ψάρι) 50 γρ. μουστάρδα 40 γρ. μαργαρίνη 3 κ.σ.ελαιόλαδο 6 φέτες ψωμί του τοστ …
2 τσιπούρες φιλεταρισμένες (4 φιλέτα) 2 κ.σ. μουστάρδα 30 γρ. μαργαρίνη 30 ml ελαιόλαδο 2 φέτες ψωμί του τοστ 1 …
Υλικά της συνταγής μας Για την σκορδαλιά 4-5 πατάτες 1 κιλό 5-6 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο 4 …
Υλικά για 4 άτομα: 8 φιλέτα γλώσσας καταψυγμένα 100 γρ περίπου. γαρίδες βρασμένες 30 γρ βούτυρο 100 γρ κρέμα γάλατος …
Υλικά 1 κιλό ψάρι φιλέτο (πέρκα) 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά λάδι 2 ρίζες μάραθο ψιλοκομμένο 2 αντσούγιες φιλέτο …
Ένα νόστιμο και δροσερό μεσογειακό πιάτο ψητού ψαριού με πράσινη σάλτσα, ελιές και λεμόνι.
Μεσόγειος, η θάλασσα με τα νοστιμότερα ψάρια! Τα ψάρια που (αν κι εγώ κάποιες φορές δεν τα προτιμώ), οφείλω να …
Υλικά 400 γρ. παστός μπακαλιάρος (από το λεπτό μέρος) 100 γρ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα 1 λεμόνι 60 γρ. της κούπας ελαιόλαδο …
Η αγάπη μας για τα ψάρια και τις αγκινάρες είναι δεδομένη και μόλις οι αγκινάρες έκαναν την εμφάνιση τους στη …
Ο σολομός, με την ντελικάτη κι ελαφρώς γλυκιά του γεύση, είναι το ιδανικό ταίρι γι’ αυτό το πλούσιο και γήινο …
ΥΛΙΚΑ 1 φιλέτου σολωμού (καθαρισμένο) μια κούπα φυστίκια αιγίνης χτυπημένα στο γουδί 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. μέλι χυμό από …
Κάποια μέρα που θα φτιάξετε ένα τηγανητό ψαράκι αλείψτε το με αυτό το μείγμα για να απογειώσετε τη γεύση του …