Σπαγγέτι με ελαφρύ πέστο βασιλικού
Μου αρέσει πολύ το πέστο αλλά συνήθως το αποφεύγω γιατί έχει πάρα πολύ λάδι και ως συνέπεια αρκετές θερμίδες. Αυτή …
Μου αρέσει πολύ το πέστο αλλά συνήθως το αποφεύγω γιατί έχει πάρα πολύ λάδι και ως συνέπεια αρκετές θερμίδες. Αυτή …
1 κούπα καρύδια (καρυδόψιχα) 2 κούπες πλατιά φύλλα βασιλικού 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 κούπα τυρί παρμεζάνα τριμμένη 1/3 κούπας ελαιόλαδο …
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για πέστο που μπορεί να έχει χίλιες δυό εφαρμογές στα φαγητά σας. Η γεύση του; …
ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο μακαρόνια 3 σκελίδες σκόρδο 8 φύλλα φρέσκου πλατύφυλλου βασιλικού 1 πακετάκι κουκουνάρια Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Βούτυρο
Πολλά έχουν γραφτεί για την αγαπημένη σάλτσα των Ιταλών, το Pesto, που ωστόσο έχει κατακτήσει και τις καρδιές πολλών από …
Ο καθένας μπορεί να φέρει το πέστο στα μέτρα του. Λίγο παραπάνω σκόρδο (όχι για μένα, ευχαριστώ), λίγη παραπάνω παρμεζάνα, …
Πρόκειται για μια κλασική ιταλική μακαρονάδα. Φτιάχνεται σε πάρα πολλές περιοχές της Ιταλίας, με πιο διάσημη αυτή της Γένοβας, όπου …
Από τον Chef Μεντζέλο Δροσόπουλο ,1 στήθος κοτόπουλου 350 γρ. βίδες Αλάτι – πιπέρι Ελαιόλαδο Άλτις 300 γρ. πέστο βασιλικού …
Το πέστο είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα δείγματα της ιταλικής κουζίνας. Πρόκειται για ένα είδος σάλτσας που αποτελείται από βασιλικό, …
Υλικά: 2 φλιτζάνια του τσαγιού φρέσκα φύλλα βασιλικού 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού κουκουνάρι 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη ή …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52” 22/01/2013, ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙΚΙ, ΚΕΙΚ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
Ετσι έγινε εν προκειμένω και ταίριαξαν σε χρόνο ρεκόρ, το φρεσκοφτιαγμένο πέστο βασιλικού (η ταμπελίτσα γράφει Οκτ. 2012), μερικά ζουμερά …
Από τον Chef Ηλία Κάφαλη…
Φτιάχνουμε μια γρήγορη, ωμή, ιδιότυπη σάλτσα, προσθέτουμε ντοματίνια και ανακατεύουμε το όλον με ζυμαρικά. Μμμμούρλια..