Κιμαδόπιτα με καρύδια
Έφτιαξα μια Κιμαδόπιτα γιορτινή, λίγο διαφορετική, και επειδή άκουσα πολύ καλά λόγια τη μοιράζομαι μαζί σας. Όπως κάθε φορά θα …
Έφτιαξα μια Κιμαδόπιτα γιορτινή, λίγο διαφορετική, και επειδή άκουσα πολύ καλά λόγια τη μοιράζομαι μαζί σας. Όπως κάθε φορά θα …
Βάζουμε χρώμα στο τραπέζι μας με μια σαλάτα με μωβ λάχανο και πορτοκάλια.Συνοδεύει κρέας ή κοτόπουλο. Επίσης είναι ιδανική για …
Μια συνταγή που θα σας γίνει συνήθεια. Χορταστική σαλάτα με φιογκάκια, λιαστές ντομάτες και σπανάκι. Υγιεινή και δροσιστική. Κατάλληλη για …
Η σαλάτα είναι από τα must στη διατροφή μας, για διατήρηση του βάρους αλλά και για την υγεία μας. Οι …
Λοιπόν, σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας μια πολύ απλή συνταγή, μα συνάμα πολύ εύχρηστη και νόστιμη. Όσοι είστε vegan ή …
Υλικά για 6 άτομα: 1 μπούτι από αρνί 1,5 κιλό περίπου (ή μοσχάρι σπάλα) 1.5 φλιτζάνι ρύζι μπασμάτι 3/4 του …
Υπέροχο και απολαυστικό, ακόμα και αν η γαλοπούλα δεν είναι το κρέας της αρεσκείας σας. Τρυφερό, ζουμερό και χωρίς τη …
Ψωμί χωρίς ζύμωμα: το ξέρουμε, το έχουμε φτιάξει και μάς αρέσει. Όμως το συγκεκριμένο είναι ιδιαιτέρως γευστικό που έχει να …
Νομίζω πως μπορώ πια να το πω με βεβαιότητα, δεν έχουμε οργανωθεί ακόμη. Όσο και να προσπαθούμε να έχουμε ένα …
Ένας νόστιμος και εύκολος τρόπος να τρώμε τα σπαράγγια περιγράφεται σε αυτή τη συνταγή. Δοκιμάστε τον!
Όταν μια εύκολη γέμιση σπανάκι με ανθότυρο και κουκουνάρια αποκτά πολυχρηστικότητα, έχουμε το δεύτερο επεισόδιο στη σειρά «Σύγχρονη Σπιτική Μαγειρική …
Αν δεν την γνωρίζετε ήδη, επιτρέψτε μου να σας την συστήσω. Σισιλιάνα, καπριτσιόζα, καλοκαιρινή, μεταμορφώνει ό,τι αγγίζει. Σερβίρετέ την σκέτη, …
Τα λατρεμένα κάσιους ενώθηκαν με βρώμη κ αποτέλεσαν την βάση. Ρίγανη, μαϊντανός, λιαστή ντομάτα, σκόνη σκόρδου χρωμάτισαν γευστικά την βάση …
Μία ίδέα για να αλλάξετε λίγο το συνηθισμένο apéritif σας ή για μία άλλη πρόταση για τους ξηρούς καρπούς που …
Αυτό το κοτόπουλο με γέμιση είναι ένα από αυτά. Ψήστε το ολόκληρο με λαχανικά, αφήστε την γέμιση να σιγομαγειρευτεί και …
Αυτή η σούπα είναι πραγματικά πολύ νόστιμη και ξεχωριστή. Το μυστικό βρίσκεται στο πέστο από το κόλιανδρο!
Η γαλοπούλα πρέπει να είναι ξεκοκκαλισμένη (οπότε ελαττώνεται το βάρος, στο τέλος έχει οδηγίες, αν δεν έχετε βολικό χασάπη). Γεμίζεται …
Δοκίμασα λοιπόν να φτιάξω ένα πέστο λίγο διαφορετικά και στα μέτρα μου…η πικάντικη γεύση της ρόκας με τα φυστίκια αιγίνης …
Κάτι διαφορετικό για το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς. 1 πάπια 4 πορτοκάλια 3 μήλα 1 σελινόριζα 1 κλωναράκι θυμάρι 2 κλωναράκια …
400 γρ. νιφάδες βρώμης 100 γρ. καρύδια σε σκόνη 400 ml νερό 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 60 γρ. βούτυρο Lurpak …