Κέικ σε φύλλο τάρτας με κρέμα
Υλικά για 1 στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι 350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 …
Υλικά για 1 στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι 350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 …
Μια τέτοια στιγμή, η έμπνευση με οδήγησε σε μια μοναδικά νόστιμη και διαφορετική εκδοχή ενός “κανταϊφογαλακτομπούρεκου”. Μια τάρτα με βάση …
Κάθε λογής τάρτες, γλυκές ή αλμυρές, μπορεί να βρει κανείς στη Γαλλία αλλά το πιθανότερο είναι ότι τάρτα με μέλι …
Η torta della nonna (τόρτα ντε λα νόνα), σε ελεύθερη μετάφραση “το γλυκό της γιαγιάς”, είναι ένα από τα πολύ …
ΥλικάΓια τη ζύμη: 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 25 γρ. αμύγδαλα αλεσμένα 50 γρ. βούτυρο 1 κουταλιά ζάχαρη …
Υλικά Για τη βάση 60 γρ. αμύγδαλα λευκά 180 γρ. μπισκότα digestive ή αμαρέτι 70 γρ. βούτυρο αγελάδος Για το …
Απο το Pontasserchio λοιπόν, η torta co’ bischeri διαδόθηκε στην γύρω περιοχή και στην πόλη της Πίζας και σήμερα παρασκευάζεται …
Μια γλυκιά γεύση γνωστή σε όλους… Για τη ζύμη Ηλιέλαιο – 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλεύρι – 3 1/2 …
Μοσχοβολάει μοσχολέμονο, λεμόνι, φουντούκι και σοκολάτα. Ένας εκπληκτικός συνδυασμός που μαγεύει όραση, όσφρηση και γεύση! Μια πανεύκολη διαδικασία κι ένα …
Απλή τάρτα, η οποία γίνεται εύκολα, με κύρια συστατικά την κρέμα γάλακτος και την αμυγδαλόψιχα. Μια λεπτή στρώση ζάχαρης άχνης …
Έχετε δοκιμάσει σοκολάτα σε συνδυασμό με φράουλα, μπανάνα, πορτοκάλι… Λεμόνι όμως; Μη διστάσετε να εμπιστευτείτε για μια ακόμη φορά τον …
Τάρτα με Μπανάνες, με κριτσανιστή βάση φτιαγμένη από τριμμένο φουντούκι και κανέλα. Γεμισμένη με κλασική κρέμα ζαχαροπλαστικής και κρέμα σαντιγύ.Η …