ΣΤΌΛΕΝ, ΤΟ ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΌ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ
Το στόλεν είναι ένα γλυκό μπρ ιός που είναι αρωματισμένο με μπαχαρικά και περιέχει αποξηρα μένα φρούτα (καντίτι, τζίντζε ρ, …
Το στόλεν είναι ένα γλυκό μπρ ιός που είναι αρωματισμένο με μπαχαρικά και περιέχει αποξηρα μένα φρούτα (καντίτι, τζίντζε ρ, …
Οι Πραλίνες είναι ένα πολυτελές προϊόν της Βελγικής σοκολατοποιΐας. Η μια πρόταση αφορά σε πραλίνες λευκής σοκολάτας με γέμιση τη …
Δροσερή και πανεύκολη τάρτα ανανά που θα γίνει αγαπητή από όλους σας! 200 γρ. πάστα αμυγδάλου 35 γρ. βερίκοκο κομπόστα …
Εύκολα, νόστιμα και γρήγορα μπισκοτάκια με μάρσιπαν. 200 γρ. μαρζιπαν n Marzipanrohmasse ή αμυγδαλόπαστα 80 γρ. ζαχαρη …
25 γρ. μαγιά νωπή 100 γρ. γάλα 500 γρ. αλεύρι 100 γρ. ζάχαρη ½ κ.γ. αλάτι 100 γρ. μαργαρίνη με …
Υλικά Για την ζύμη 100 γρ. ωμή αμυγδαλόπαστα 150 γρ. ζάχαρη άχνη 6 ασπράδια αυγών 100 γρ. φουντούκια σε κομματάκια …
Φθινοπωρινή Τάρτα με “Oreo” φτιαγμένη με Καραμέλα και Καϊμάκι
Τάρτα λοιπόν, αμυγδάλου με φρέσκιες βανίλιες, που ταυτόχρονα όμως ήταν κι’ ένα γλυκό για όσους προσέχουν και αποφεύγουν την μεγάλη …
Είθισται τα blog μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής στις μεγάλες γιορτές να δημοσιεύουν συνταγές με υλικά και “εδέσματα” που συνηθίζονται στις εκάστοτε …
Μια διώροφη τούρτα για γάμο ή γενέθλια σε μαύρο και άσπρο χρώμα!
Τελευταια αναρτηση του 2012 λοιπον,η οποια κλεινει με μια πεντανοστιμη βασιλοπιτα με σοκολατα πολυ αρωματικη αφου μεσα της κλεινει διαφορα …
Από τη Chef Patissier Μαρίνα Σπυριδάκη, ΥΛΙΚΑ Για 50 financiers: 145 γρ. σκόνη αμυγδάλου100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις180 …