Τάρτα με αγκινάρες, ανθότυρο και μπλε τυρί
Αυτή τη φορά θέλησα να φτιάξω μια με αγκινάρες, ναι ξέρω δεν είναι ακόμη η καταλληλότερη εποχή για αγκινάρες, αλλά …
Αυτή τη φορά θέλησα να φτιάξω μια με αγκινάρες, ναι ξέρω δεν είναι ακόμη η καταλληλότερη εποχή για αγκινάρες, αλλά …
Έχω πειραματιστεί με διαφορετικές ζύμες για τη βάση τους, αλλά τις περισσότερες τις φτιάχνω με μια ζύμη χωρίς βούτυρο, στη …
Μια τάρτα που μπορεί να αποτελέσει κύριο γεύμα, συνοδευτικό σε ένα τραπέζι ακόμη και συνοδευτικό και μόνο για ένα ποτήρι κρασί …
600 γρ. κίτρινη κολοκύθα ψιλοτριμμένη στο μούλτι ή στην ψιλή πλευρά του τρίφτη και στιμμένη καλά να μην έχει υγρά …
Μια αγαπημένη μου τάρτα που συνήθιζα να τη φτιάχνω πολύ τακτικά στην Τζέντα. Τα υλικά της τάρτας αποτελούν έναν ιδιαίτερο …
250 γρ. ανθότυρο ανάλατο και μαλακό 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό (καλύτερα 10% λιπαρά) 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του …
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα 1 αβγό 30 γρ. κακάο …
Μια υπέροχη τάρτα με νοστιμότατη, αφράτη και μπισκοτένια βάση, σχεδόν άγλυκη, για να κυριαρχήσουν γευστικά τα συστατικά της γέμισης.Η γέμισή …