Γαλοπούλα γεμιστή με πατέ, γαλλική συνταγή
Η γαλοπούλα πρέπει να είναι ξεκοκκαλισμένη (οπότε ελαττώνεται το βάρος, στο τέλος έχει οδηγίες, αν δεν έχετε βολικό χασάπη). Γεμίζεται …
Η γαλοπούλα πρέπει να είναι ξεκοκκαλισμένη (οπότε ελαττώνεται το βάρος, στο τέλος έχει οδηγίες, αν δεν έχετε βολικό χασάπη). Γεμίζεται …
Υλικά – 1 πακέτο χωριάτικο φύλο, κομμένο σε λωρίδες – 200 γρ. κιμάς χοιρινός – 200 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος – …
Μία γαλοπούλα με νόστιμη και γευστική γέμιση με κάστανα και κουκουνάρια!!
1 κοτόπουλο 3000 – 3.500 γρ. 50 γρ. βούτυρο αλάτι λάδι Για τη γέμιση 1 κονσέρβα τρούφα μανιτάρι 2 αυγά …
Ο συνδυασμός δυόσμου και αμύγδαλου μαζί με το μπαλσάμικο χαρίζουν μια καταπληκτική επίγευση στη συγκεκριμένη σάλτσα και μιαν απίστευτη νοστιμιά …
Υλικά 500 γρ. κιμά χοιρινό 1 κρεμμύδι ½ φλ. μαυροδάφνη 60 γρ Καρύδια τριμμένα 4 τριμμένες φρυγανιές 1 αυγό ¼ …
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΛΙΑΣΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 5 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ 6ΟΟΓΡΜ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΙΜΑ 400 ΓΡΜ …