Τάρτα με μπανάνες και σοκολάτα Παρλιάρου
Υλικά 350-400 γρ. έτοιμη σφολιάτα καλής ποιότητας (1 φύλλο) 100 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι σε σκόνη 100 γρ. …
Υλικά 350-400 γρ. έτοιμη σφολιάτα καλής ποιότητας (1 φύλλο) 100 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι σε σκόνη 100 γρ. …
Ζήτω ο βασιλιάς! Μια βασιλόπιτα που οι Γάλλοι κόβουν την ημέρα των Θεοφανείων και τρώνε μέχρι και τον Φεβρουάριο, δεν …
Πρόκειται για ένα γλυκό που κάνουν μόνο στη Νιγρίτα Σερρών και το όνομά του είναι “Πονηρό”.
Galette des Rois, λοιπόν, ή αλλιώς μια νόστιμη αμυγδαλόπιτα που δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε τα Θεοφάνεια για να την …
Ρολάκια κανέλας με γέμιση γλυκιά, κίτρινη κολοκύθα, αρωματισμένη με Aστεροειδή γλυκάνισο και ξύσμα πορτοκαλιού. Τα θρυμματισμένα καρύδια και το γλάσο …
Γευστικότατο είναι, αρωματικό επίσης, φρουτώδες οπωσδήποτε, προσωπικά το βρίσκω και πολύ γιορτινό! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα γρήγορο …
Αυτές οι μηλομπουκίτσες είναι ένα πολύ γρήγορο και εύκολο κέρασμα. Όταν ξεκινήσεις, δεν σταματάς με τίποτα σε ένα μόνο κομμάτι!! …
Μια συνταγή που την βρήκα στα παλιά τετράδια της μητέρας μου. Αγαπημένο γλυκό!!! Αξίζει να προσπαθήσετε.
Όποιος έχει δοκιμάσει στρούντελ μήλου δεν ξεχνάει ποτέ την γεύση, ιδίως αν είναι φρέσκο φουρνιστά και πασπαλισμένα με άχνη και …
Η πιο νόστιμη συνταγή του κόσμου( για μηλόπιτα)! Δοκιμάστε και μετά πείτε μου! Υλικά 1 πακέτο χωριάτικη σφολιάτα 6 μεγάλα …
Είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψετε την τούρτα που σας έχω σήμερα!! Είναι η πασίγνωστη, γαλλικής προέλευσης τούρτα Saint Honoré. Οφείλει …