Χούμους με κόκκινες φακές και καρότα
Αντί αυτών όμως βρήκα ΤΗΝ συνταγή για το πιο πιο πιο νόστιμο χούμους που φαγατε ΕΒΕΡ! Ξεχαστε το κλασσικό με …
Αντί αυτών όμως βρήκα ΤΗΝ συνταγή για το πιο πιο πιο νόστιμο χούμους που φαγατε ΕΒΕΡ! Ξεχαστε το κλασσικό με …
Γιορτή σήμερα στη Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά σε όλους. Μια λοιπόν και γιορτάζουμε αλλά και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, θα σας δώσω …
Ένα πρασόρυζο με άρωμα και γεύση ανατολής!!! Χυμό από μισό λεμόνι 5 μεσαία πράσα κομμένα σε ροδέλλες 3 μεσαία καρότα …
Μία (ακόμη) “Σταχτοπούτα ” που έγινε πριγκίπισσα. «Μα, αφού τα καταφέρνω με τα παραμύθια, δεν δοκιμάζω να “γράψω” άλλο ένα;», …
κεφτεδάκια: 700 γρ. ψάρι πέρκα, καθαρισμένο και κομματιασμένο 250 γρ. φασολάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες 1 κ. σ. σάλτσα ψαριού …
Την πρώτη φορά τα έφτιαξα εξολοκλήρου στην κατσαρόλα και έγιναν λουκούμι. Την δεύτερη ακολούθησα τη συνταγή του και τα έκανα …
Υλικά (για 4 άτομα): 300 γρ. ρύζι (τύπου καρολίνα ή γλασέ), 1 κύβος ζωμού λαχανικών, 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για το …
Είναι δυνατόν ένα φαγητό να συνδέει δυο γενιές με μιαν άλλη ενδιάμεσα;…Εδώ και μέρες τριγυρνούσε στο μυαλό μου ο συνδυασμός …
Υλικά για 2 μερίδες 2 στήθη κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια ½ φλ. τσαγ. Αμύγδαλα αποφλοιωμένα χοντροκομμένα 2 πιπεριές ψιλοκομμένες (1 …
Η σάλτσα θα πρέπει να έχει λίγο γλυκιά γεύση με μια υποψία ξινού και αλμυρού. Το βασικό άρωμά της το …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό…