πάστα πριμαβέρα – τα διάσημα ζυμαρικά της άνοιξης
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Το βαθυπράσινο φουντωτό λαχανικό ασπάζεται τους υδατάνθρακες, λιώνει μαζί τους και δημιουργεί τον πιο νόστιμο συνδυασμό ωραίας, ελαφριάς γεύσης και …
Σήμερα θα φτιάξουμε λαχαναντολμάδες (γιαπράκια) όπως δεν τους έχετε ξαναδεί! Η διαφορετικότητα τους βρίσκεται στη διαφορετική γέμιση, καθώς αντί για …
Η Τσικνοπέμπτη κάποτε ήταν φανταστική ή τουλάχιστον έτσι έμοιαζε στα παιδικά μου μάτια! Συνηθίζαμε να το τσικνίζουμε σπίτι, ήταν η …
Σήμερα όμως τα κεφτεδάκια από την Ανατολή θα έχουν την τιμητική τους. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν τα έντονα μπαχαρικά, τα …
200 γρ. κάστανα 100 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 200 γρ. ρύζι 1 κρεμμύδι 50 …
Η αρωματική, σιγομαγειρεμένη με σέλινο ουρά του βοδιού (της αγελάδας γενικά) ονόματι Coda alla Vaccinara είναι ένα από τα τυπικά …
Απίθανοι παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με κιμά!
400 γρ. αρνίσιο κιμά 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο ελαιόλαδο από 1/2 κ.σ. κύμινο κανέλα μπούκοβο τζίντζερ 4 κ.σ. …