Ριζότο με κάστανα, απάκι και εστραγκόν
funkycook.gr
Ένα καλομαγειρεμένο ριζότο πάντα είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε τραπέζι, φέτος δοκίμασε αυτή τη συνταγή για ριζότο με κάστανα, απάκι και …
Ένα καλομαγειρεμένο ριζότο πάντα είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε τραπέζι, φέτος δοκίμασε αυτή τη συνταγή για ριζότο με κάστανα, απάκι και …
Ριζότο με μοναδικό ροζ-μωβ χρώμα, χαρακτηριστική ελαφρά πικρή και πικάντικη γεύση χάρη στο ραντίτσιο και παχύρευστη υφή χάρη στην κρεμώδη …
Η ονομασία night & day προέρχεται βέβαια από το γεγονός ότι ο Montersino στην ρυζοσαλάτα του παντρεύει το λευκό με …