Κέικ του Οκτώβρη με κολοκύθα
Το πρώτο που θα φτιάξω μαζί της, είναι σχεδόν πάντα ένα κέικ. Απόλυτα φθινοπωρινό στα χρώματα και στις μυρωδιές, αφού …
Το πρώτο που θα φτιάξω μαζί της, είναι σχεδόν πάντα ένα κέικ. Απόλυτα φθινοπωρινό στα χρώματα και στις μυρωδιές, αφού …
Η τελευταία συνταγή του μπλογκ για τον Σεπτέμβριο θα είναι πάλι αφιερωμένη στο κολατσιό του σχολείου αλλά και του γραφείου. …
Ήταν καιρός να πειραματιστώ κι εγώ με τη βασική μου συνταγή για μάφιν κολοκύθας και νομίζω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη …
Για το κέικ 375 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. ζάχαρη 180 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία …
1 ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ φλ. κακάο 1 φλ. καστανή ζάχαρη ½ κ.γ. κανέλλα ¼ κ.γ. …
υλικά 320γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 160γρ ζάχαρη καστανή 1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι κανέλα 1/2 κουταλάκι αλάτι …
Αυτό το σακουλάκι με τα κατεψυγμένα φρούτα του δάσους, το είχα στην κατάψυξη πολύ καιρό. Τα είχα αγοράσει για να …
Υλικά (12 τεμάχια (συνταγή ελάχιστα προσαρμοσμένη από περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, τεύχος Απριλίου ’12): Για τη γέμιση: 100γρ. καρύδια 50γρ. ζάχαρη …
Eίναι νόστιμο, ζουμερό και καθόλου άψητο όπως μου φαινόταν όταν το έβγαλα από το φούρνο.