Σάμαλι των παιδικών μας χρόνων !!!
ΥΛΙΚΑ Σιμιγδάλι χοντρό 280γρ Σιμιγδάλι ψιλό 160γρ Ζάχαρη 150γρ Χυμό πορτοκαλιού 400γρ Νερό 100γρ 2 κ/γ. Μπεικιν 1 κ.γ. σόδα …
ΥΛΙΚΑ Σιμιγδάλι χοντρό 280γρ Σιμιγδάλι ψιλό 160γρ Ζάχαρη 150γρ Χυμό πορτοκαλιού 400γρ Νερό 100γρ 2 κ/γ. Μπεικιν 1 κ.γ. σόδα …
Σιμιγδάλι χοντρό 280γρ Σιμιγδαλι ψιλό 160γρ Ζάχαρη 150γρ… Χυμό πορτοκαλιού 400γρ Νερό 100γρ 2 κ/ γ. Μπεικιν 1 κ.γ. σόδα …
Υλικά της συνταγής μας 2 γιαούρτια 500 γρ. 500 γρ σιμιγδάλι χοντρό ή 250 χοντρό και 250 ψιλό 1 ποτήρι …
Τί λέτε… συμφωνείτε να κλείσουμε γλυκά το φαγοπότι με ένα νηστήσιμο, ολόχρυσο ραβανί (ή ρεβανί στα μέρη μας) χωρίς ίχνος …
Υλικά 1 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο γάλατος ή βιτάμ 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 6 αυγά ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού 2 φλιτζάνια …
Υλικά Σιμιγδάλι ψιλό 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αυγά 7 …
Υλικά 1 1/2 πακέτο βούτυρο 4 φλ. τσαγιού ζάχαρη 6 αυγά ξύσμα πορτοκαλιού 2 φλ. τσαγιού αλεύρι 1 φλ. σιμιγδάλι …
Ένα γλυκάκι από την κουζίνα της Αυστραλίας, σιροπιαστό και ελαφρύ. Χωρίς αυγά και αλεύρι, πεντανόστιμο και υγιεινό…
Εύκολο, σιροπιαστό και… αλάδωτο!