Πάστα φλώρα με φρέσκα κεράσια και crumble αμυγδάλου
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν …
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν …
Μια νοστιμότατη τάρτα με πολύ τραγανή, αρωματική και μπισκοτένια βάση και πολύ σοκολατένια γέμιση! Ένας πειρασματισμός μου πολύ επιτυχής γευστικά, …
Υλικά Για τη ζύμη Ελαιόλαδο 250 ml Ζάχαρη καστανή 250 γρ Αυγά 4 τεμ Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 300 γρ λιωμένη Γάλα …
Όλος ο Δεκέμβρης είναι γεμάτος γιορτές μέχρι την μεγάλη μέρα των Χριστουγέννων. Και οι γιορτές έχουν συνδυαστεί με την γλύκα. …
Πρόκειται για μία κλασική συνταγή φανουρόπιτας που την έχω παραλλάξει κάπως και τη φτιάχνω χρόνια. Είναι το αγαπημένο μας γλυκό …
Οι σπιτικές τούρτες της παιδικής μου ηλικίας είχαν σαν βασική κρέμα σε διάφορες παραλλαγές την κρέμα με άνθος αραβοσίτου.Και αυτή …
Γλυκάκι λαχταριστό, αμαρτωλό αλλά νηστίσιμο!!! Δεν υστερεί καθόλου σε γεύση, και μην αμφιβάλλετε καθόλου γι’ αυτό, από μια τάρτα με …
Μια πανεύκολη και γρήγορη τάρτα πορτοκάλι με πολύ λίγα υλικά.
Κάθε χρόνο την παραμονή της εορτής του Αγίου Φανουρίου (η εορτή είναι στις 27 Αυγούστου) η μητέρα μου συνήθιζε να …
Η εκκλησία μας γιορτάζει την μνήμη του Αγίου Φανουρίου στις 27 Αυγούστου.Την ημέρα της γιορτής στη Θεία Λειτουργία, ή την …
Στην ουσια κεικ ειναι, μονο που το ψηνεις σε ταψακι
Αυτά τα ταρτάκια είναι εμπειρία γεύσης…Τα κάνεις δύο άντε τρεις μπουκιές και το στόμα σου μοσχοβολάει μουστοκούλουρο και πορτοκάλι, αφού …