ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ1/2 κούπα χυμός πορτοκαλιού3/4 κούπας αραβοσιτέλαιο (ή μαργαρίνη)1/2 κούπα ζάχαρη2 κ. σούπας κονιάκ1 βανίλια1 κ. γλ. ξύσμα …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ1/2 κούπα χυμός πορτοκαλιού3/4 κούπας αραβοσιτέλαιο (ή μαργαρίνη)1/2 κούπα ζάχαρη2 κ. σούπας κονιάκ1 βανίλια1 κ. γλ. ξύσμα …
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν …
Τί καλύτερο, λοιπόν, από μια εύκολη και πετυχημένη συνταγή για κρέπες; Κρέπες με μέλι, με σιρόπι σφενδάμου, με γλυκό βύσσινο, …
Στο σπίτι έχουμε καθιερώσει να κόβουμε την Πρωτοχρονιά την παραδοσιακή βασιλόπιτα-τσουρέκι και τα Φώτα μιαν άλλη βασιλόπιτα-κέικ. Η φετινή είχε …
Βάφλες; Δίπλες; Cookies; Ίσως κι όλα μαζί. Αφού η τεχνική – χυλός, εργαλείο – θυμίζει βάφλες, η γεύση, αν τα …
Στη δική μου εκδοχή το άρωμα του πορτοκαλιού είναι κυρίαρχο ενώ το άρωμα της βανίλιας έρχεται για να τονίσει τη …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. αλεύρι 1 μπαίκιν πάουντερ 350 γρ. σταφίδα ξανθιά 1/2 ποτήρι νερού αραβοσιτέλαιο 1 ποτήρι νερού ζάχαρη …