Βιενέζικη βασιλόπιτα
Γλυκά, Κέικ Μαργαρίνη, Αυγό, Άχνη – Ζάχαρη, Αλεύρι, Μπέικιν πάουντερ, Γιαούρτι, Λεμόνι, Πορτοκάλι, Ξηροί καρποί (όλα τα είδη), Καρύδια, Αμύγδαλο, …
Γλυκά, Κέικ Μαργαρίνη, Αυγό, Άχνη – Ζάχαρη, Αλεύρι, Μπέικιν πάουντερ, Γιαούρτι, Λεμόνι, Πορτοκάλι, Ξηροί καρποί (όλα τα είδη), Καρύδια, Αμύγδαλο, …
Η φετινή μας Βασιλόπιτα έχει όψη εορταστική και πολύχρωμη, με ελπιδοφόρα σημαιάκια την καλή τύχη και τα όνειρα που περιμένουμε …
Υλικά Για την καραμέλα – 1 φλ.τσ. ζάχαρη – ¼ φλ.τσ. νερό – ¼ φλ.τσ. χυμό πορτοκαλιού Για την κρέμα …
Υλικά – 1 πακέτο βούτυρο/βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου – 3 αυγά – 2 φλ. ζάχαρη – 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ …
Ενα πεντανοστιμο γλυκο με υλικα που δενουν απολυτα μεταξυ τους,και εξιταρουν τον ουρανισκο. Απολαυστε το!!! ΥΛΙΚΑ(6-7 κομματια) Για την ζυμη …
Υπεροχα,πεντανοστιμα χιονισμενα τρουφακια ινδικης καρυδας,με λευκη σοκολατα,κεικ βανιλιας και ξυσμα πορτοκαλιου δινουν ενα αφρατο γλυκο αποτελεσμα με εξαιρετικη γευση που …
Τα Χριστούγεννα θέλουν και τα “χιονισμένα” τους τρουφάκια! Υπέροχα είναι και τα σοκολατένια αλλά ας φτιάξουμε και μερικά πανεύκολα, πολύ …
Υλικά Καρότα 300 γρ Ζάχαρη 70 γρ Ινδική καρύδα 8ο γρ Ξύσμα πορτοκαλιού 1 κουτάλι της σούπας Κουβερτούρα σε σταγόνες …
Τί λέτε… συμφωνείτε να κλείσουμε γλυκά το φαγοπότι με ένα νηστήσιμο, ολόχρυσο ραβανί (ή ρεβανί στα μέρη μας) χωρίς ίχνος …
Υλικά380 γρ. άσπρη σοκολάτα1/4 της κούπας γάλα εβαπορέ1 κουταλιά λικέρ με άρωμα ινδοκάρυδου1/2 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού1/4 της κούπας φιστίκια Αιγίνης …
ΥΛΙΚΑ: 500 gr ΦΑΡΙΝΑ 250 gr ΒΟΥΤΥΡΟ 3 ΑΒΓΑ 2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ 1 Κ Γ B.POWDER 4 ΒΑΝΙΛΛΙΕΣ 4 Κ. …
Στη δική μου εκδοχή το άρωμα του πορτοκαλιού είναι κυρίαρχο ενώ το άρωμα της βανίλιας έρχεται για να τονίσει τη …