Egg-in-a-hole με καψαλισμένη πιπεριά Φλωρίνης και παρμεζάνα
Είναι ένα απλό κι εύκολο πιάτο, ιδανικό για brunch, για πρωϊνό, ειδικά μετά από ξενύχτι, για μεσημεριανό ή και ελαφρύ …
Είναι ένα απλό κι εύκολο πιάτο, ιδανικό για brunch, για πρωϊνό, ειδικά μετά από ξενύχτι, για μεσημεριανό ή και ελαφρύ …
Αυτό είναι το τέλειο ψωμί! Πέστο βασιλικού, παρμεζάνα και κουκουνάρι είναι ο τέλειος συνδυασμός σε ένα ψωμί που όλοι μπορούν …
Ψωμί με γεύση πίτσας! Όμορφες χρυσοκόκκινες τυρένιες μπουκιές ψωμιού βουτηγμένες στην αγαπημένη μας σάλτσα. Μετά την πίτσα το μόνο που …
Πρόκειται για μια πανεύκολη συνταγή, που χρειάζεται ελάχιστη προετοιμασία και έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το ξύσμα λεμονιού και ο βασιλικός …
Ο συνδιασμός που σας προτείνω σήμερα, είναι πραγματικά ένα νόστιμο (αλλά και εμφανίσιμο) snack, που έχει την αγαπημένη γεύση της …
Το καζατιέλο (casatiello) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά παρασκευάσματα στην γειτονική μας Ιταλία. Προέρχεται απο την ναπολιτάνικη κουζίνα …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 250 γρ. ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί 1 μικρό ξερό κρεμμύδι τριμμένο στον ρεντέ 1 σκ. σκόρδου τριμμένη στον …