Μπριαμ τουρλού
…
…
Πασίγνωστο φαγητό, αλλά… πολύ μπερδεμένο: γίνεται στο φούρνο ή στην κατσαρόλα; Και σε τι διαφέρει ή δεν διαφέρει από το …
Μάζεψα τα λαχανικά (όχι του κήπου) αλλά του ψυγείου και τα έβαλα στο ταψί. Συνειδητοποιημένη πια ότι είναι η εποχή …
Έπειτα από μελέτη διαφόρων συνταγών αποφάσισα σήμερα να περάσω στο πρακτικό κομμάτι. Θα το χαρακτήριζα ως έμπνευση της στιγμής αλλά …
Μια έμπνευση ήταν της στιγμής. Ό,τι είχε να προσφέρει καλόκαρδα ο πρωινός μπαξές μαζεύτηκε με τη δροσιά και στο τσακ …
Περιγραφή Ένας διαφορετικός τρόπος να φτιάξετε γεμιστές πιπεριές. Η γέμιση είναι από κιμά (μισό-μισό χοιρινό και μοσχαρίσιο), ΔΕΝ ΕΧΕΙ ρύζι …
Από την Φανή Γιαβανίτσα ,500 γρ. λαζάνια πλατιά 2 πιπεριές κίτρινες 2 πιπεριές κόκκινες 2 πιπεριές πορτοκαλί 4 κολοκυθάκια 3 …
Τα υλικά μας για 6 μερίδες 500 γρ γιαούρτι 50 γρ τριμμένη παρμεζάνα 4 πατάτες μέτριες κομμένες σε χονδρές ροδέλες …
Υλικά 500 γρ. μπάμιες κατεψυγμένες Ifantis 1 μελιτζάνα τσακώνικη 1 μελιτζάνα φλάσκα 4 κολοκυθάκια 2 – 3 μεγάλες πατάτες 2 …
Η συνταγή είναι εμπνευσμένη απο την Κεντρική Ευρωπαική κουζίνα,αλλά χωρίς το κρέας. Εύκολη, για ένα χορταστικό χορτοφαγικό κυρίως πιάτο
Την Κυριακή το πρωί που γύρισα στο σπίτι μετά από υπηρεσία και βρήκα την μικρή αρρωστούλα με το στομαχάκι της, …