BURGER ΜΕ ΨΗΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
2 ψωμάκια για burger 150 γρ. κιμά από μοσχαρίσια λάπα 150 γρ. κιμά από μοσχαρίσιο στήθος 50 γρ. φιστίκι Αιγίνης …
2 ψωμάκια για burger 150 γρ. κιμά από μοσχαρίσια λάπα 150 γρ. κιμά από μοσχαρίσιο στήθος 50 γρ. φιστίκι Αιγίνης …
2 ψωμάκια μπριός 4 φέτες μορταδέλα Ifantis 100 γρ. φέτα 50 γρ. κρέμα γάλακτος 80 γρ. κασέρι 2 αβγά 2 …
Aπό τον Κλινικό Διαιτολόγο- Διατροφολόγο Διονύση – Άδωνη Πάνο Ημέρα προβολής 17/12/13 ΥΛΙΚΑ 4 φέτες ψωμί πολύσπορο 2 φέτες ψητή …
Βuongiorno Signore e Signori!Σήμερα ετοιμάζουμε ένα τέλειο ιταλικό σαντουϊτσάκι! Καταπληκτικό πρόγευμα αλλά και ελαφρύ γεύμα για τη δουλειά!
Με δυσκολία τρώει η κόρη μου τα λαχανικά, έπρεπε να βρω τρόπο να τα μαγειρέψω αλλά και να τα δοκιμάσει …
Ήταν μια από εκείνες τις μέρες που θα περνούσαμε πολλές ώρες στην θάλασσα κι είπα να εφοδιαστούμε με όλα τα …
Καλοκαιράκι έχουμε, δεν είμαστε και για πολλά και βαριά φαγητά αυτές τις μέρες. Ένα σάντουιτς με νόστιμα και αγαπημένα υλικά, …
Υλικά για 2 σάντουιτς 150 γρ κατσικίσιο τυρί μαλακό 4 κουταλιές πάστα ελιάς 2 πιπεριές φλωρίνης ψητές (έτοιμες σε βάζο) …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13” 28/11/2012 17:00, ΑΛΜΥΡΑ ΡΟΛΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΟΓΚΡΑΤΕΝ
Από τον Chef Δημήτρη Παμπόρη…
Από τον Λεονάρντο Γαβαλιά…
Αν μαγειρέψεις ρεβίθια, βάλε δύο πακέτα για να σου μείνουν και να φτιάξεις ετούτο το τέλειο ανατολίτικο άλειμμα-ντιπ…
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -½ κιλό μοσχαράκι καρδιά κιλότου -150 γρ. μανιτάρια φρέσκα -125 γρ. κασέρι σε λεπτές φέτες -1 …
Aπό τον chef Νίκο Μπούκη Ημερομηνία Προβολής: 2/4/2012 …
Aπό τον chef Δημήτρη Αγοραστό Ημερομηνία Προβολής: 28/11/2011…
ΥΛΙΚΑ για 4-6 άτομα -12 μεγάλα μανιτάρια άσπρα ή πορτομπέλλο -200 γρ. ανθότυρο -1 κούπα τριμμένη κεφαλογραβιέρα -ξύσμα από 1 …
Υλικά ( 4 άτομα) 4 αφράτα ψωμάκια 1 ματσάκι ρόκα 4 λεπτές φέτες καπνιστό μετσοβόνε Για τις αργοψημένες ντομάτες 4 …