Πέστο βασιλικού με παρμεζάνα και κουκουνάρι
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για πέστο που μπορεί να έχει χίλιες δυό εφαρμογές στα φαγητά σας. Η γεύση του; …
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για πέστο που μπορεί να έχει χίλιες δυό εφαρμογές στα φαγητά σας. Η γεύση του; …
Η σάλτσα πέστο (pesto) γίνεται κατά κανόνα με φρέσκο βασιλικό ενώ κατά πολλούς θεωρείται ύβρης η χρήση του αποξηραμένου. Παρ’ …
Ο καθένας μπορεί να φέρει το πέστο στα μέτρα του. Λίγο παραπάνω σκόρδο (όχι για μένα, ευχαριστώ), λίγη παραπάνω παρμεζάνα, …
Όλοι γνωρίζουν το Πέστο αλά Τζενοβέζε, την πράσινη σάλτσα από βασιλικό και σκόρδο, που αποτελεί σύμβολο της κουζίνας της Λιγουρίας. …
Υλικά: 2 φλιτζάνια του τσαγιού φρέσκα φύλλα βασιλικού 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού κουκουνάρι 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη ή …
Υλικά συνταγής 2 φλιτζ. σπανάκι baby (μόνο φύλλα) 2 κ.σ. κουκουνάρι ψημένο ½ λεμόνι χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι …
Υλικά συνταγής 1 ματσάκι μαντζουράνα ⅓ φλιτζ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 2 σκελίδες σκόρδο ½ φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη ⅓ φλιτζ. έξτρα παρθένο …
Είναι μια πολύ νόστιμη σάλτσα, πολύ γευστική, δροσερή, εύκολη και γρήγορη!
Αν βαρεθήκατε τη ντομάτα και τη μαγιονέζα, φτιάξτε αυτή τη σος. Δοκιμάστε την, σε μ&p