ΖΩΜΟΣ ΑΠΟ ΟΣΤΡΑΚΟΔΕΡΜΑ – ΜΠΊΣΚ ((BISQUE) – FUMETTO DI CROSTACEI (BISQUE)
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Σε διάφορες συνταγές με οτρακόδερμα (γαρίδες και καραβίδες) που σας έχω δώσει κατά καιρούς σας έχω περιγράψει το πως φτιάχνω …
Σε διάφορες συνταγές με οτρακόδερμα (γαρίδες και καραβίδες) που σας έχω δώσει κατά καιρούς σας έχω περιγράψει το πως φτιάχνω …
Ένα μαριναρισμένο κρέας αποκτά ιδιαίτερη γεύση από τα υλικά της μαρινάδας και γίνεται πιο μαλακό και νόστιμο. Εδώ θα σας …
Κύβοι ζωμού λαχανικών, για να προσφέρετε στους καλεσμένους σας ως κρύο ορεκτικό, με τη συνοδεία κάποιου κρέατος ή ως γαρνιτούρα …
Είναι μια πολύ νόστιμη σάλτσα, πολύ γευστική, δροσερή, εύκολη και γρήγορη!
Βασική συνταγή για σκούρο ζωμό βοδινού. Τον χρησιμοποιούμε για να ενισχύσουμε την γεύση σε μαγειρευτά, σάλτσες, σούπες αλλά και σαν …
Είναι μία εύκολη συνταγή, με απλά υλικά που αντικαθιστούν πολύ ωραία και εναλλακτικά τη σάλτσα ντομάτας ή κιμά. Για μακαρονάδες …