Καλαμάρια γεμιστά με μανιτάρια και κουκουνάρι.
ΥΛΙΚΑ : 4 φρέσκα καλαμάρια (περίπου 1 κιλό) 4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι 2 μανιτάρια Portobello 1 …
ΥΛΙΚΑ : 4 φρέσκα καλαμάρια (περίπου 1 κιλό) 4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι 2 μανιτάρια Portobello 1 …
1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κιλό σουπιές ή καλαμάρια ή χταπόδι ή ανάμεικτα 1 πράσο κομμένο σε φέτες 1 ξερό κρεμμύδι …
Υλικά : 3 μεγάλα καλαμάρια θράψαλα 3 φλυτζάνια του ελληνικού καφέ ρύζι(μισή ποσότητα καρολίνα και μισή μπασμάτι) 2 καρότα τριμμένα …
1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 καρότα κομμένα σε φέτες 1 πράσο κομμένο …
Πεντανόστιμη σουπίτσα από το Άγιο Όρος που μοσχοβολάει συγχρόνως θάλασσα και λαχανόκηπο.
1-1,5 κιλό χταπόδι 1 φινόκιο 1 κρεμμύδι 2 καρότα 3 σκελ. σκόρδο 1 ματσ. άνηθο 2 κλων. σέλερι 80 γρ. …
Συνταγή του σεφ Κωνσταντίνου Τάση. Τραγανές και εξαιρετικά νόστιμες γαρίδες, τηγανισμένες σε κουρκούτι λαχανικών και σερβιρισμένες με δροσερό ντιπ γιαουρτιού, …