Χταπόδι με πράσα και γλυκοπατάτες
Υλικά Χταπόδι φρέσκο ή κατεψυγμένο 1200 γρ Πράσα 4 τεμ Γλυκοπατάτες 4 τεμ κομμένες κύβους Δάφνη 1 φύλλο Μπαχάρι 2 …
Υλικά Χταπόδι φρέσκο ή κατεψυγμένο 1200 γρ Πράσα 4 τεμ Γλυκοπατάτες 4 τεμ κομμένες κύβους Δάφνη 1 φύλλο Μπαχάρι 2 …
Αυτή η ανάρτηση θα μπορούσε να έχει ως τίτλο “πως η Ξανθή έφαγε καρύδα”.Είναι όμως ένα πιάτο από τη διεθνή …
Τις (νηστίσιμες) σουπιές με το κρασί, την κανέλα και τις σταφίδες τις έφτιαξα χθες για πρώτη φορά αυτοσχεδιάζοντας κι εξεπλάγην …
Σας αρέσουν τα θαλασσινά; Αφελής ερώτηση φυσικά… Ειδικά τα καλαμαράκια και ειδικότερα όταν είναι ολόφρεσκα! Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μαγειρευτούν, …
ΥΛΙΚΑ 1 κιλο καλαμαρακια φρεσκα η’κατεψυγμενα μετριου μεγεθους 1 1/2 κιλο κρεμμυδακια μικρα για στιφαδο 1 κιλο ωριμες ντοματες τριμμενες …
Λίγο κρασί , λίγο κανέλα και οι σουπιές αποκτούν άλλη γεύση… Υλικά: Σουπιές – 1 κιλό Κρασί κόκκινο – 1 …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,½ κ. καλαμαράκια ½ κ. baby πατάτες 6 σκελ. σκόρδο 40 γρ. ελαιόλαδο Άλτις 30 …
Συνταγή της μαμάς μου. 1 κιλο καλαμαρια η θραψαλα καθαρισμενα και κομμενα σε κομματια 3 μεγαλα κρεμυδια σε φετες κομμενα …