Καλαμάρια στη Λαδόκολλα με Ούζο και Αρωματικά Χόρτα
Τα καλαμάρια δεν τρώγονται μόνο τηγανητά ή κοκκινιστά στην κατσαρόλα. Ψήνονται και στο φούρνο, αρκεί να τα προστατεύσουμε και να …
Τα καλαμάρια δεν τρώγονται μόνο τηγανητά ή κοκκινιστά στην κατσαρόλα. Ψήνονται και στο φούρνο, αρκεί να τα προστατεύσουμε και να …
Οι σουπιές που σας μαγειρέψαμε σήμερα, ήταν “πεσκέσι” φίλου μας ψαρά από την περιοχή της Κυλλήνης.Έγιναν ένα φαγάκι πεντανόστιμο και …
Οι σουπιές αγαπάνε την πρασινάδα και έτσι ταιράζουν πολύ ωραία με το σπανάκι (κλασική συνταγή), αλλά και με το φινόκιο, …
Υλικά 1 αστακός βούτυρο σπορέλαιο ελαιόλαδο 4 – 5 φρέσκα κρεμμύδια 1 κρεμμύδι ξερό σκόρδο κονιάκ 1 ποτήρι λευκό κρασί …
Μάλλον ασυνήθιστος συνδυασμός για την Ελληνική κουζινα. Η έμπνευση ήρθε παλι απο την Ιταλική κουζίνα και αφού δοκιμάσαμε τις πολύ …
Οι σουπιές είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά και μαζί με τα μυρωδικά συνθέτουν ένα πιάτο ιδιαίτερης νοστιμιάς …