Ντομάτες με αυγά και φέτα (στραπατσάδα, καγιανάς)
faghta-giagias.blogspot.com
Κλασικό, άκρως γευστικό, κυρίως καλοκαιρινό, με πολλές παραλλαγές και ονόματα, ανάλογα με την περιοχή της Ελλάδας που το φτιάχνουμε. Όπως …
Κλασικό, άκρως γευστικό, κυρίως καλοκαιρινό, με πολλές παραλλαγές και ονόματα, ανάλογα με την περιοχή της Ελλάδας που το φτιάχνουμε. Όπως …
Ένα υπέροχο πιάτο που, χωρίς πολύ κόπο, μπορείτε να απολαύσετε είτε σαν συνοδευτικό είτε και ως κύριο γεύμα! Δοκιμάστε το!
Ομελέτα στον φούρνο. 8 αυγά 2 κιλά πατάτες Κασέρια (ότι έχουμε) Τυρί φέτα Πιπεριές πράσινες και κόκκινες Μανιτάρια φρέσκα Λουκάνικο …
Το πιο εύκολο σνακ, ειδικά αν περιμένετε κόσμο και θέλετε να βγάλετε ποσότητα απ το τίποτα. ΚΑΙ ευπαρουσίαστα για να …
Δεν χρειάζεται να έχετε ξαναμπεί στην κουζίνα για να κάνετε μια στραπατσάδα (ή καγιανά, αν σας είναι πιο οικείο το …
Τώρα το καλοκαίρι που η θερμοκρασία έχει πάρει την ανιούσα και όσο να’ ναι δεν έχουμε διάθεση να κλειστούμε σε …