Κοχύλια Γεμιστά στο Φούρνο με Κιμά και Τυριά – Stuffed Shell Pasta with Minced Meat, Tomatoes and Cheese
Ένα νοστιμότατο πιάτο με μια ξεχωριστή, αυθεντική Ιταλική πάστα! Τα κοχύλια θα γεμίσουν με κιμά και θα καλυφθούν με Ελληνικά …
Ένα νοστιμότατο πιάτο με μια ξεχωριστή, αυθεντική Ιταλική πάστα! Τα κοχύλια θα γεμίσουν με κιμά και θα καλυφθούν με Ελληνικά …
Η αχιβάδες ή κοχύλια, είναι ένα πολύ ωραίο και εμφανίσιμο ζυμαρικό, που μπορούμε να το μαγειρέψουμε με πολλούς τρόπους.Μια νόστιμη …
1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά, ξεσποριασμένες, πλυμένες και ψιλοκομμένες 1 μάτσο σέλερι ψιλοκομμένο 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 250 ml …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. κοχυλάκια (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 3 …
Σήμερα σας έχω ενα πιάτο κατα την αποψή μου ιδανικό για μπουφέ αν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν το φτιάξετε …
Η Paella, χαρακτηριστικό πιάτο όλης της Ισπανίας, γεννημένο στην Βαλένθια, ξεκίνησε να φτιάχνεται όπως και η δική μας κακαβιά, με …