Χαρούμενοι γίγαντες!
Βάζουμε τους γίγαντες από το βράδυ σε νερό με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα. Την επόμενη μέρα τους ξεπλένουμε …
Βάζουμε τους γίγαντες από το βράδυ σε νερό με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα. Την επόμενη μέρα τους ξεπλένουμε …
Μπορείτε να το σερβίρετε ως κύριο πιάτο ή ως συνοδευτικό μεζέ., Άτομα : 3, Χρόνος προετοιμασίας : 15’ , Χρόνος …
Όταν είδα για πρώτη φορά τη συνταγή της Kimwlos για την «οσπριάδα», για τα «Κρητικά Παλληκάρια», μου φάνηκε πραγματικά πολύ …
Συνταγή και φωτογραφία απο την Γωγώ Σαμίου!!
Ενα φαγητό γεμάτο μυρωδιές κι αρώματα είναι ο φασουλοταβάς της Γωγώς !!
Όταν είδα για πρώτη φορά τη συνταγή της Kimwlos για την «οσπριάδα», για τα «Κρητικά Παλληκάρια», μου φάνηκε πραγματικά πολύ …
Υλικά 500 γρ. φασόλια ξερά μέτρια ή γίγαντες 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κ. σ. …
All time classic! Αξεπέραστο πιάτο της Ελληνικής κουζίνας (οι παλιοί το λέγανε συνήθως «γίγαντες πλακί»), που απαιτεί οπωσδήποτε καλή πρώτη ύλη: …
Ασυνήθιστα σε χρώμα, τα μαύρα φασόλια γίγαντες αποτελούν ενδιαφέρουσα εναλλακτική στα κλασικά φασόλια. Θέλουν υπομονή και επιμονή.
Οι γίγαντες στο φούρνο είναι ενα απο τα αγαπημένα μας φαγητά, που κατά την διάρκεια του χειμώνα φτιάχνουμε συχνά. Υπάρχει …
Υλικά (4 μερίδες): 500 γρ. φασόλια γίγαντες 2 καρότα 1 κρεμμύδι 1 μικρή κόκκινη πιπεριά 1 μικρή πράσινη πιπεριά 2 …