Μοσχαράκι κοκκινιστό με κριθαράκι
Είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που τρώμε ολοι και γίνεται απλα λουκούμι!!…
Είναι ένα παραδοσιακό φαγητό που τρώμε ολοι και γίνεται απλα λουκούμι!!…
Υλικά συνταγής 1 κιλό κρέας για κοκκινιστό κομμένο σε μικρές μερίδες(σπάλα, κιλότο, ελιά, χτένι) 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο 1 καρότο …
Υλικά για 6 άτομα 1200 γραμ μοσχάρι σε μερίδες 4 πράσινες πιπεριές 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες 1/2 φλιτζάνι ελιές …
Το μοσχαράκι με Cashews είναι ένα διαφορετικό κοκκινιστό με εκπληκτική γεύση που συνοδεύει τέλεια μια γιορτή ή άλλη ειδική περίσταση. …
Για το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της βδομάδας θα φτιάξουμε ένα διαφορετικό ογκρατέν από τα συνηθισμένα! Το κλασικό κοκκινιστό μοσχαράκι με …
Κοκκινιστό μοσχάρι. Εναλλακτικά βόδι, απλά αλλάζει ο χρόνος μαγειρέματος. Από εδώ και πέρα, αναφέρω μόνο μοσχάρι για ευνόητους λόγους
Ένα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά και όχι μόνο φαγητά, που αξίζει να το φτιάξουμε σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα …
Υλικά – 1.300 γρ. μοσχαράκι σε μπουκιές (ποντίκι) – 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο – 2 κρεμμύδια ξερά σε κυβάκια – …
Σερβίρεται με τηγανητές πατάτες ή ρύζι, ακόμα και με μακαρόνια. 1 κιλό μοσχαράκι 3-4 πιπεριές ψιλοκομμένες χρωματιστές της αρεσκείας μας …
…σήμερα παρουσιάζουμε μια εκδοχή του με 2-3 υλικά που του δίνουν ξεχωριστή γεύση! Συνοδεύεται (φυσικά) με μακαρόνια, αλλά και πουρέ …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 500γρ. κολοκυθάκια κομμένα σε 4 κομμάτια 2 κόκκινες πιπεριές …
Το καθιερωμένο σπέσιαλ Κυριακάτικο φαγητό μας, σήμερα συνδυάζει κρέας με λαχανικά στην κατσαρόλα. Πρόκειται, δηλαδή, όπως λέγανε οι παλιότεροι, για …