Μαύρος γαλατένιος τραχανάς με καβουρμά
Συνταγή που συνδυάζει πολλές γεύσεις, υπέροχη! 1 σακουλάκι μαύρος τραχανάς 400 γρ καβουρμά 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 1 φρέσκο ψιλοκομμένο …
Συνταγή που συνδυάζει πολλές γεύσεις, υπέροχη! 1 σακουλάκι μαύρος τραχανάς 400 γρ καβουρμά 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 1 φρέσκο ψιλοκομμένο …
Υλικά συνταγής 200γρ. καβουρμάς 200γρ. φέτα 1 φλιτζ. κεφαλοτύρι ½ φλιτζ. κρασί λευκό 1 ντομάτα περασμένη στο μούλτι 1 πιπεριά …
300 γρ. καβουρμάς μοσχάρι 8 πιπεριές πράσινες 200 γρ. ρύζι Καρολίνα 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο 1 κολοκύθι …
Σπανάκι Νεροκάρδαμο Λόλο κόκκινο και πράσινο Σταμναγκάθι Ντοματίνια Πιπεριές ψημένες Τυρομάλαμα Καβρουμά Dressing με γιαούρτι 200 γρ. Γιαούρτι Δυόσμο Ξύσμα …
Κι ένα πιάτο μη νηστίσιμο και όχι απλά μη νηστίσιμο αλλά ό,τι καλύτερο για όσους δε νηστεύουν. Πλούσιο σε αρώματα, …
Θερμαντική, δυναμωτική, κλασσικά ελληνική, το “εθνικό” φαγητό των Ελλήνων η φασολάδα, μαγειρεύεται παντού στη χώρα μας έστω και με διαφορετικές …
Αν φτιάξετε αυτό το γιουβέτσι, δεν θα θέλετε να ξαναμαγειρέψετε το κριθαράκι σας με άλλο τρόπο!