Λευκή τούρτα αμυγδάλου, με επικάλυψη από ελβετική μαρέγκα βουτύρου!
ΥΛΙΚΑ: 80 γρ. νερό 210 γρ. ασπράδια (5 αυγά περίπου) 250 γρ. ζάχαρη ψιλή + 50 γρ. Άρωμα βανίλιας λίγο …
ΥΛΙΚΑ: 80 γρ. νερό 210 γρ. ασπράδια (5 αυγά περίπου) 250 γρ. ζάχαρη ψιλή + 50 γρ. Άρωμα βανίλιας λίγο …
Για όσος ακόμα είναι σκεπτική για το τι θα κάνουν απόψε μια απλή και νοστιμότατη συνταγή για να εντυπωσιάσετε και …
Τουρτα με παντεσπάνι απο τσάι matcha, βουτυροκρεμα mango και ganache λευκής σοκολατας με αμυγδαλοπαστα για τα γενεθλια μου
Για την βάση μαρέγκα αμυγδάλου 4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα) 100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα …
Μια φανταστική τούρτα με φρούτα του δάσους και φράουλες.Η συνταγή είναι τροποποιημένη με διαφορετικά φρούτα, και με μερικά εφέ χρωμάτων …
Τούρτα opera, σοκολάτα-μπανάνα Τούρτα opera, με κρέμα σοκολάτα, κρέμα μπανάνα, και με μπισκότο αμυγδάλου σοκολάτας. Τέλος γλασαρισμένη με υπέροχο γλάσο …
100 γρ. αλεύρι 100 γρ. πούδρα αμυγδάλου 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora ¼ κ.γ. …