Παραδοσιακή κιμαδόπιτα με πράσο, από τη Θεσσαλία
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Η τάρτα που θα σας δείξουμε σήμερα, είναι ίσως από τις πιο νόστιμες και πιο εμφανίσιμες που έχω φτιάξει ως …
Αυτή είναι μία διαφορετική εκδοχή της πρασο-κιμαδόπιτας από την παραδοσιακή της Θεσσαλίας που είδαμε μαζί λίγο διάστημα πριν.Σε αυτήν η παρουσία …
Μία πολύ πλούσια κιμαδόπιτα, βασισμένη στην παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη εκδοχή που φτιάχνουν στη Θεσσαλία παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου μάλιστα την ανάγουν σε …
Υλικά συνταγής για την τάρτα 250γρ. αλεύρι 1 αυγό 125γρ. φρέσκο βούτυρο 3 κ.σ. κρύο νερό 1 κ.γ. αλάτι λίγο …
Κιμαδόπιτα σκέτη απόλαυση! Συνταγή πολίτικη συνδυάζει το τραγανό φύλλο κρούστας και τον νόστιμο κιμά, με την δροσερή σάλτσα γιαουρτιού και …
Υλικά 1 βάση για αλμυρή τάρτα, δείτε εδώ Για τη γέμιση 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 3-4 πράσα 1 μέτριο κρεμμύδι, …
Μιά τάρτα με πράσα λίγο διαφορετική από τις υπόλοιπες αλλά το ίδιο νόστιμη. Υλικά 65 γρ μαργαρίνη παγωμένη από το …
Μια νόστιμη κις λορέν, ότι πρέπει για τον χειμώνα.Υλικά Ένα αυγό 150 γρ. φρέσκο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου Ι κούπα …